Καταδυτικές Διακοπές Ελλάδα - Κρήτη, προσφορά Απριλίου - divebuddy.gr

Καταδυτικές Διακοπές Ελλάδα – Κρήτη, προσφορά Απριλίου – divebuddy.gr! Συνδυάστε τα μαθήματά σας ή το πακέτο κατάδυσης σας στην Κρήτη με την διαμονή στο Kavousi Resorts και κερδίστε! Οι τιμές είναι ενδεικτικές και περιλαμβάνουν φόρους. Διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο καταδυτική ασφάλιση, καταδυτικό εξοπλισμό. Μεταφορές από το ξενοδοχείο στα σημεία καταδύσεων και πίσω. Τα εκπαιδευτικά υλικά και τα έξοδα πιστοποίησης σε ηλεκτρονική μορφή. Εμείς υπολογίζουμε με βάση δύο άτομα σε δίκλινο δωμάτιο εσείς μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να ζητήσετε μια προφορά στα μέτρα σας!

Τα πακέτα υπολογίζονται βάση του παρακάτω ενδεικτικού προγράμματος:

Την πρώτη ημέρα άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, συμπλήρωση εγγράφων των προγραμμάτων παρουσίαση αυτών και γνωριμία με τον εκπαιδευτή. Τις ενδιάμεσες ημέρες έως 2 καταδύσεις ανά ημέρα μέχρι 24 ώρες πριν την πτήση επιστροφής σας (κανόνες ασφαλείας).

Παράδειγμα : Άφιξη Δευτέρα 9/4 απόγευμα, 2 καταδύσεις 10/4, 2 καταδύσεις 11/4, 1 κατάδυση 12/4 έως το 13.00 το μεσημέρι οπότε και πιστοποιήστε σαν PADI Scuba Diver ή PADI Advanced Open Water Diver και 13/4 από τις 13.00 και μετά μπορείτε να πετάξετε για την επιστροφή σας.

Καταδυτικές Διακοπές Ελλάδα – Κρήτη, προσφορά Απριλίου – divebuddy.gr!

 

 

Αφήστε σχόλιο