Καταδύσεις στην Κρήτη με το divebuddyGR 

  • Καλωσήλθατε στην Δυτική Κρήτη και το divebuddyGR, ένα PADI Καταδυτικό Κέντρο – Θέρετρο το οποίο βρίσκεται εγκατεστημένο στο ξενοδοχείο Kavousi Resort στην περιοχή της Φαλάσαρνας.
  • Με ορμητήριο μας την Φαλάσαρνα πραγματοποιούμε κάθε μέρα καταδύσεις αναψυχής στην Δυτική ακτογραμμή της Κρήτης, σε όλη την Κίσσαμο καθώς και στο ακρωτήρι της Γραμβούσας, με γνώμονα την εκπαίδευση και την αναψυχή.
  • Επίσης παρέχουμε προγράμματα εμπειρίας για εντελώς αρχάριους που θέλουν να ζήσουν την μαγεία της υποβρύχιας αναπνοής για πρώτη φορά και την παραμονή στο υποθαλάσσιο περιβάλλον για περισσότερο χρόνο από όσο επιτρέπει μια ανάσα!
  • Είτε είστε πιστοποιημένος δύτης είτε δεν έχετε ξαναδοκιμάσει να καταδυθείτε με αναπνευστική συσκευή (scuba) εμείς σας περιμένουμε να ζήσουμε μαζί μια αξέχαστη υποβρύχια εμπειρία σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον με ασφαλείς συνθήκες στο νερό, φοβερή ορατότητα και κανονικές θερμοκρασίες καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.
  • Η Κρήτη φημίζεται για τα υπέροχα θαλάσσια αξιοθέατα, την υπέροχη διατροφή και στους απομακρυσμένους της προορισμούς όπως η Κίσσαμος η οποία στο σύνολο της προσφέρει στον επισκέπτη τη δυνατότητα να θαυμάσει πολιτιστική και θρησκευτική κληρονομία, γαλήνια τοπία και ήρεμες διακοπές ξεκούρασης κοντά σε μερικές από της πιο όμορφες παραλίες της Ευρώπης όπως ο Μπάλος, η Φαλάσαρνα και το Ελαφονήσι!