Σχολή Αυτόνομης Κατάδυσης

Καλωσήλθατε στο divebuddyGR, μια σχολή αυτόνομης κατάδυσης με έδρα την Δυτική Κρήτη και συγκριμένα την περιοχή της Φαλάσαρνας του Δήμου Κισσάμου στα Χανιά.

  • Η σχολή μας λειτούργησε για πρώτη φορά το 2016 σαν σχολή εκπαίδευσης αυτοδυτών σύμφωνα με το πιστοποιημένο πρόγραμμα εκπαίδευσης του διεθνώς αναγνωρισμένου οργανισμού PADI, βάση του οποίου αδειοδοτήθηκε από την Ελληνική Ακτοφυλακή σαν επιχείρηση παροχής καταδυτικών υπηρεσιών αναψυχής με αντικείμενο την εκπαίδευση καταδύσεων. Από τότε και μέχρι σήμερα προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στους κατοίκους και επισκέπτες της ευρύτερης περιοχής της Κισσάμου οι οποίοι αγκαλιάζουν τη δραστηριότητά μας με ενθουσιασμό!
  • Όλοι οι εκπαιδευτές και οι καταδυόμενοι φίλοι μας καλύπτονται ασφαλιστικά για τις υποβρύχιες δραστηριότητες από τον κορυφαίο φορέα ασφάλισης και ιατρικής συμβουλευτικής υποστήριξης αυτοδυτών DAN Europe με ετήσιο επαγγελματικό συμβόλαιο όπως ορίζει η Ελληνική νομοθεσία.
  • Επίσης στη σχολή μας λειτουργεί σταθμός πλήρωσης φιαλών με ατμοσφαιρικό αέρα στα 220 bar, της Ελληνικής εταιρίας PARAMINA.

Θα είναι χαρά μας να σας δείξουμε τη μαγεία του Κρητικού βυθού στα ομορφότερα μέρη της περιοχής μας! Ευχόμαστε να σας δούμε στην επόμενη βουτιά!

Για το divebuddyGR

O Εκπαιδευτής και Ιδιοκτήτης,

Στάθης Παληάμπελος